Kantorilederkurs 2021

Kurset er et musikkopplæringsprogram for unge korsangere og tilbys fra 10 års alder. Kantorilederopplæringen er bygget opp over flere nivåer, 1 – 4, hvert nivå består av to helgesamlinger. Ung kirkesang engasjerer dyktige instruktører og korsangerne får opplæring i ulike emner:

  • Direksjon
  • Notelære
  • Spill på instrument
  • Lek, sang og oppvarming
  • Organisasjon og samarbeid
  • Trosopplæring

Det annonserte kurset 22.-24. oktober gjennomføres slik:

Togavgang fra Bodø fredag 22. oktober kl 17.39 ankomst Bjerka stasjon, Hemnes kl 20.55 derfra minibuss ca 25 min til Bleikvassli og Karihaug leirsted. 

Kveldsmat på Karihaug ca kl 21.30 deretter innkvartering og litt sosialisering med andre deltakere før det tas kveld. 

Kursprogrammet starter lørdag morgen og varer til søndag ca kl 15. Det blir både underholdningskveld og en felles sangstund søndag. Retur går fra Bleikvassli søndag kl 16.15 og tog fra Bjerka stasjon kl 17.39

Jentekoret setter en egenandel på turen til kr 500. Det dekker kursavgift, mat og overnatting på leirstedet samt togbillett. Alle må ha med sengetøy og laken, toalettsaker, Klær til å være inne og ute samt skrivesaker. 

De som har vært på kantorilederkurs før tar med seg perm fra forrige kurs. Alle nye deltakere får kursmateriell på kursstedet.  I Bleikvassli er det en Coop-butikk, men ellers er det ikke så mye annet å bruke penger på, annet enn fra automat på toget. Det kan derfor være lurt å ha med litt niste til togturen.

Vi ønsker helst at alle korsangerne i jentekoret blir med slik at dette blir en «bli kjent» tur for hele gjengen. Det haster med å bestille billetter, så jeg må ha en bekreftelse på om ditt barn blir med – så raskt som mulig, men senest 12. oktober kl 12. 

Send påmelding til om258@kirken.no og la det komme klart frem hvilket barn det gjelder

Vi trenger noen reiseledere og hvis noen kan melde seg er det bare å kontakte Tonje på tlf 909 98 763

Mvh Øivind Mikalsen

90019249